Procurorii suceveni cer arestarea unui băiat în vârstă de 15 ani acuzat de tentativă de omor

Publicat: 15 10. 2012, 20:13
Actualizat: 28 09. 2018, 08:49
Parchetul Tribunalului Suceava a cerut instanței arestarea preventivă a unui adolescent în vârstă de 15 ani dintr-o comună suceveană, care este cercetat pentru tentativă de omor, fiind acuzat că a lovit cu un ciocan în cap un tânăr ce are nevoie de 70 de zile de îngrijiri medicale.

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, procuorii au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și au solicitat instanței de judecată arestarea preventivă a adolescentului, aflat în stare de reținere, pentru tentativă de omor calificat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Din probatoriul administrat a rezultat că în noaptea de 30 septembrie adolescentul, împreună cu un tânăr major, pe numele căruia instanța de judecată a emis, anterior, mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile, au bătut un tânăr în vârstă de 21 de ani, lovindu-l cu pumnii, picioarele și cu un ciocan în zone vitale ale corpului.

În urma loviturilor aplicate tânărul agresat a suferit leziuni ce necesită pentru vindecare 65-70 de zile de îngrijiri medicale, iar viața i-a fost pusă în primejdie.

Tânărul a fost internat în Spitalul Județean Suceava, cu diagnosticul de traumatism cranio-cerebral regiunea parietală stânga, contuzie piramidă nazală, contuzie hemitorace stânga, contuzie cot stâng și fractură os parietal.

Bătaia a avut loc în fața unui bar din localitatea suceveană Corocăiești.