PROGNOZA METEO ANM. Cum va fi VREMEA ÎN BUCUREȘTI joi și vineri

Publicat: 01 08. 2012, 14:21
Actualizat: 01 08. 2012, 15:40

ANM a dat PROGNOZA METEO pentru joi și vineri, în București și în țară:

ÎN ȚARĂ( joi): Vremea va deveni călduroasă, local caniculară după-amiaza în sudul și în estul țării. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări și pe arii restrânse ploi slabe de scurtă durată și descărcări electrice în zona de munte și în Dobrogea. În restul teritoriului ploile vor fi posibile doar cu totul izolat. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în regiunile estice și sud-estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 27 și 36 de grade,  iar cele minime în general între 14 și 22 de grade.

ÎN ȚARĂ(vineri): Vremea se va menține călduroasă, caniculară după-amiază pe arii restrânse, cu precădere la câmpie. Cerul va fi variabil și doar izolat vor fi ploi slabe și descărcări electrice, mai ales în zona de munte. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 30 și 36 de grade, iar cele minime vor fi de la 9…10 grade în depresiuni până la 24…25 de grade în deltă.

LA BUCUREȘTI(joi): Vremea va deveni caniculară după-amiază, când temperatura aerului va atinge 35…36 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minima va fi de 19 …21 de grade.