PROGNOZA METEO ANM. Cum va fi vremea în week-end

Publicat: 01 06. 2012, 19:45
Actualizat: 02 06. 2012, 14:08

SÂMBĂTĂ

ÎN ȚARĂ: Vremea va fi ușor instabilă cu cerul temporar noros în majoritatea zonelor. Ziua, se vor semnala averse și descărcări electrice, local în regiunile nordice, centrale, estice și izolat în rest. În cursul nopții, manifestările de instabilitate atmosferică se vor semnala pe arii restrânse, cu precădere în vestul teritoriului. În zona montană, cantitățile de apă pot depăși 15 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 și 28 de grade, iar cele minime între 9 și 17 grade, mai scăzute în depresiuni, până la 5…6 grade.

LA BUCUREȘTI: Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 27…28 de grade, iar cea minimă de 14…16 grade.

DUMINICĂ

ÎN ȚARĂ: Vremea se va menține ușor instabilă. Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate în timpul zilei și va fi variabil, noaptea. Local în regiunile intracarpatice și în zona de munte și izolat în rest, vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperaturile maxime vor marca o creștere față de ziua precedentă și vor fi cuprinse între 21 și 31 de grade, iar cele minime se vor încadra între 10 și 20 grade.