PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în următoarele zile, în București în țară – HARTA ANM

Publicat: 16 01. 2013, 13:58
Actualizat: 20 02. 2019, 07:51

SÂMBĂTĂ

LA BUCUREȘTI: Cerul va fi temporar noros și trecător în cursul nopții este posibil să fulguiască. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 6 grade, iar cea minimă va fi de -2…-1 grad.

ÎN ȚARĂ: Cerul va fi mai mult noros în jumătatea de nord a țării și va prezenta înnorări temporare în rest. Vor cădea precipitații slabe, predominant sub formă de ninsoare în nord, nord-est și centru și mixte, pe arii restrânse, în celelalte regiuni. Vor fi condiții de producere a poleiului. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în centrul și estul țării, dar mai ales la munte, unde va viscoli și spulbera zăpada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -1 grad în depresiuni și 8 … 9 grade în regiunile sud-vestice, iar cele minime se vor situa între -8 și 1 grad.

DUMINICĂ

ÎN ȚARĂ: Deși valorile termice vor fi în scădere ușoară, acestea vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -4 și 6 grade, iar cele minime se vor situa, în general, între -10 și 0 grade. Cerul va fi mai mult noros. În cursul zilei, va ninge slab la munte și în est și doar izolat în restul teritoriului, iar spre seară și în cursul nopții pe arii extinse în nord, centru și vest și local în est. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în regiunile centrale, estice și în zona de munte, unde va viscoli ninsoarea.