PROGNOZĂ METEO. Cum va fi vremea în următoarele zile, în București în țară – HARTA ANM

Publicat: 06 03. 2013, 15:02
Actualizat: 02 02. 2019, 04:49

JOI

ÎN ȚARĂ: Valorile termice vor continua să crească ușor în toată țara, vremea devenind mai caldă decât ar fi normal pentru prima decadă a lunii martie. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 și 16 grade, iar cele minime între 0 și 8 grade. Cerul va fi mai mult noros și vor fi ploi slabe, local în vest și nord-vest, în special noaptea și pe arii restrânse în celelalte zone. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, în Banat, Crișana și Dobrogea.

LA BUCUREȘTI: Vremea va fi caldă, cu o maximă a temperaturii aerului în jurul valorii de 14 grade și o minimă de 4…5 grade. Cerul va avea înnorări temporare, iar la sfârșitul intervalului vor fi condiții de ploaie slabă. Vântul va sufla slab până la moderat.

VINERI

ÎN ȚARĂ: Vremea va fi deosebit de caldă pentru această dată în toată țara. Cerul va avea înnorări temporare și va ploua pe arii mai extinse în vestul și în nord-vestul teritoriului, iar în celelalte zone vor fi ploi locale, trecătoare. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 și 19 grade, iar cele minime în general între 0 și 9 grade.

 

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice orașvrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro.