PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în următoarele zile. Vremea la mare și la munte în weekend

PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în următoarele zile. Vremea la mare și la munte în weekend
Publicat: 07/06/2012, 14:45
Actualizat: 07/06/2012, 19:12

VINERI

ÎN ȚARĂ: Vremea va continua să se încălzească și va fi predominant frumoasă. Cerul va fi mai mult senin, cu unele înnorări și izolat averse și descărcări electrice în nordul țării și zona de munte. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 32 de grade, iar cele minime, în general, între 10 și 19 grade.

LA BUCUREȘTI: Vremea va fi frumoasă și va continua să se încălzească. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade, iar minima de 14…16 grade.

LA MUNTE: Vremea va fi în general frumoasă și va continua să se încălzească. Cerul va fi variabil cu înnorări temporare după-amiaza când pe spații restrânse, cu precădere în nordul Carpaților Orientali, vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat.

LA MARE: Vremea va fi frumoasă și se va încălzi. Cerul va fi variabil, predominant senin. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 și 26°C iar cele minime între 17 și 19°C. Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 18 și 20°C.

SÂMBĂTĂ

ÎN ȚARĂ: Vremea va fi călduroasă, cu temperaturi maxime cuprinse între 28 și 34 de grade, mai scăzute până la 24 de grade pe litoral și în Delta Dunării. Ziua, cerul va fi variabil și doar în zona de munte, după-amiaza izolat ploi de scurtă durată. Spre seară și noaptea în regiunile vestice și de nord-vest, înnorările se vor accentua și pe arii relativ extinse vor fi averse, descărcări electice, însoțite de intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat cantitățile de apă vor fi însemnate și vor fi condiții de grindină. Temperaturile minime se vor încadra, în general, între 13 și 21 de grade.

LA MARE: Vremea va fi în general frumoasă și caldă. Cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări trecătoare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 și 26 °C iar cele minime între 17°C și 20 °C. Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 18 și 20°C.

LA MUNTE: Vremea va fi călduroasă. În cursul zilei cerul va fi variabil și numai izolat va ploua slab. Seara și noaptea înnorările se vor accentua în Carpații Occidentali și în nordul Carpaților Orientali unde vor fi averse, descărcări electice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat vor fi cantități de apă mai însemnate și condiții de grindină. Temperatura aerului va continua să crească ușor.

DUMINICĂ

LA MUNTE: Vremea se va menține călduroasă, iar în masivele din vestul și nordul țării va deveni în general instabilă. În Carpații Occidentali și în nordul Carpaților Orientali temporar înnorările se vor accentua și mai ales seara și noaptea vor fi averse, frecvente descărcări electrice și intensificări ale vântului posibil cu aspect de vijelie. Izolat va cădea grindină, iar ploile vor avea caracter torențial. În restul zonei montane cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe spații restrânse.

LA MARE: Vremea va fi în general frumoasă și caldă. Cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 și 25 °C iar cele minime între 17 și 19°C. Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 19 și 21°C.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
VIDEO. Se vinde o fostă vilă a lui Ceaușescu. Cât cere statul pe clădire, după...
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri...
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu...
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut...
Detaliul care a dus la prinderea criminalului din Brăila. Ce a început să facă după...
S-a transformat total în câteva luni: acuzată că a luat OZEMPIC pentru a slăbi! Vedeta...
Petruţa a plătit 12.000 de euro pe meditaţii şi a fost admisă pe poziţia 71....
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
Când și unde va avea loc înmormântarea lui Andrei Versace. Sicriul cu trupul neînsuflețit al...
Au peste 40 de ani, dar arată ca la 20. Ele sunt vedetele pentru care...
Cele mai ieftine SUV-uri cu transmisie automată. Care sunt rivalii lui DUSTER?
Războiul din Ucraina, ziua 881. Kievul primeşte în august 1,4 miliarde de euro din profiturile...
Obiceiul CIUDAT al lui Darwin! L-a ajutat să trăiască mai mult?
Adio, maestre! Marele actor s-a dus în ceruri. Era iubit și adorat de toți
Marele anunț pentru pensionari. Când vor primi bani în plus
Imagini din apartamentul în care Andrei Versace a fost găsit fără suflare. Ce se observă...
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace
Ce i s-a întâmplat Getuței Sterp în timp ce mergea la oi? Tânăra și soțul...
Fratele lui Andrei Versace rupe tăcerea după moartea lui: ”Nu a fost ucis, nu avea...
BANCUL ZILEI. Costică îl întreabă pe Mitică: –De ce porți verigheta pe mâna cealaltă?
Cum a plecat un medic român la război: Tată-meu mi-a dat sabia şi revolverul lui,...