PROGNOZA METEO DUPĂ ANUL NOU. Cum va fi vremea în următoarele zile – HARTA ANM

Publicat: 01 01. 2013, 15:07
Actualizat: 05 02. 2019, 14:13

MIERCURI

ÎN ȚARĂ: Vremea se va menține rece în orele dimineții în cea mai mare parte a țării, în special în zonele joase din centru și nord-est. Cerul va fi variabil la senin ziua, dar se va înnora treptat, începând de seara, în vestul, centrul și nordul teritoriului. Local vor fi precipitații slabe, mixte în Banat și Crișana și predominant ninsori în Maramureș, Transilvania, nordul Moldovei și la munte. Vor fi condiții de producere a poleiului. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -2 și 9 grade, iar cele minime între -10 și 1 grad, ușor mai coborâte în depresiuni. În zonele joase, mai ales la începutul intervalului, local se va semnala ceață cu depunere de chiciură.

BUCUREȘTI:  Vremea va fi rece, mai ales dimineața. Cerul va fi variabil, mai mult senin ziua, iar vântul va sufla slab. Temperatura maximă va fi de 4…5 grade, iar cea minimă de -6…-4 grade. Vor fi condiții de ceață.

JOI

ÎN ȚARĂ: Valorile de temperatură se vor situa în cea mai mare parte a țării peste cele obișnuite ale datei, cu maxime cuprinse între -1 și 7 grade și minime între -8 și 1 grad. Cerul va avea înnorări temporare. Va ninge local în Maramureș, nordul și estul Transilvaniei și la munte, iar în Crișana, Banat și Moldova pe arii restrânse vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte. În zonele joase izolat se va mai semnala ceață.