„Programul LITORALUL pentru toți” a început. În ce stațiuni scad prețurile la cazare

Publicat: 23 08. 2024, 11:43
Actualizat: 23 08. 2024, 11:45

This browser does not support the video element.

Programul litoralul pentru toți. Mai puțin de 10 zile până când prețurile scad la hotelurile de la malul mării. Sezonul concediilor este aproape de sfârșit, dar vremea este încă este perfectă pentru plajă.

Programul litoralul pentru toți începe la 1 septembrie, iar cei care vor să profite de oferte au de unde alege. Sunt oferte extrem de convenabile, care pornesc de la 38 lei pe zi.

Turiștii care vor să vină în vacanță la sfârșitul sezonului estival vor plăti tarife care încep de la 38 lei de persoană, adică aproape 80 lei o cameră într-un hotel din Eforie Nord. Vorbim despre un hotel de două stele, fără micul dejun inclus.

În stațiunea Mamaia, prețurile pornesc de la 77 lei de persoană, ofertă valabilă la un hotel de trei stele, iar în celelalte stațiuni din sudul litoralului, tarifele încep de la 60 lei pe noapte de persoană pentru o cameră dublă la un hotel de trei stele.

Pentru cei care preferă pachetele „all inclusive”, acestea sunt disponibile la prețuri ce pornesc de la 210 lei pe noapte de persoană pentru o cameră dublă, la o unitate de trei stele din stațiunea Venus. Programul „Litoralul pentru toți” se va derula în perioada 1-30 septembrie și în program s-au înscris 80 de hoteluri din mai multe stațiuni de pe litoral, pornind din nord și până în sudul litoralului.

CITEȘTE ȘI:

După alge, litoralul românesc s-a umplut și de MEDUZE. Turiștii sunt disperați și spun că le strică toată vacanța

Fenomenul de la Marea Neagră care i-a îngrijorat pe experți. Motivul pentru care temperatura apei crește

Ireal! Cât plătesc turiștii pentru o ciorbă, o bere și o limonadă în Costinești. Prețurile sunt mai MICI decât în Mamaia sau Vama Veche