Programul „Litoralul pentru toți”. Cazare cu 38 de lei pe zi în Eforie Nord. Ce prețuri se percep în Mamaia și stațiunile din sudul litoralului

Publicat: 21 08. 2024, 13:24
Actualizat: 21 08. 2024, 18:19

This browser does not support the video element.

Ediția de toamnă a programului „Litoralul pentru toți” va debuta de la data de 1 septembrie 2024. Turiștii pot beneficia de prețuri mai mici la cazări. De pildă, în stațiunea Eforie Nord, prețul pentru o noapte de cazare pornește de la 38 de lei. Iată ce costuri se percep pentru cazările din stațiunile Mamaia și Venus, câte locuri există și cât durează ediția.

De la data de 1 septembrie 2024 începe ediția de toamnă a programului „Litoralul pentru toți”. Turiștii pot beneficia de cazări la prețuri mai mici. De pildă, în stațiunea Eforie Nord, prețul pentru o noapte de cazare pornește de la 38 de lei. Practic, se vor aplica prețuri cu până la 70% mai mici față de vârful sezonului estival, ceea ce ar însemna un plus pentru bugetul personal de vacanță.

Turiștii înscriși în programul respectiv pot beneficia de o vacanță mai ieftină, în prima lună de toamnă. La momentul actual, 57 de unități de cazare din stațiunile de la malul mării oferă camere la prețuri mai mici. Până la data de 1 septembrie 2024 sunt așteptate să se înscrie peste 80 de unități de cazare. Turiștii pot alege dintre hoteluri de 2, 3 sau 4 stele. Ar putea fi disponibile aproximativ 8.000 de locuri de cazare pentru românii dornici să se bucure de un concediu pe litoral, toamna aceasta.

„Continuăm acest program de succes, pe care românii îl așteaptă în fiecare an. Este perioada în care prețurile pe litoral sunt cu până la 70% mai mici decât în vârf de sezon, iar pentru mulți turiști reprezintă, poate, singura variantă prin care pot merge în vacanță la mare câteva zile. Cele mai multe hoteluri vor fi deschise până la mijlocul lunii septembrie, iar turiștii pot face deja rezervări de sejururi”, a declarat Dragoș Răducan, președintele FPTR, potrivit Digi24.ro.

Vezi și După alge, litoralul românesc s-a umplut și de MEDUZE. Turiștii sunt disperați și spun că le strică toată vacanța

Vezi și Stațiunea din România adorată de Nicolae și de Elena Ceaușescu. Este la doar 3 ore și 45 de minute de București

Programul „Litoralul pentru toți”. Cât costă o noapte de cazare în stațiunile Mamaia și Venus, în septembrie 2024

În luna septembrie, turiștii pot beneficia de cazări la prețuri reduse, prin intermediul programului „Litoralul pentru toți”. Cel mai mic preț pentru o noapte de cazare în Eforie Nord, la un hotel cotat la 2 stele, va fi de 38 de lei. În preț nu este inclusă masa și se percepe pentru o singură persoană.

Turiștii care preferă să își efectueze concediul în stațiunea Mamaia vor plăti de la 77 de lei pentru o singură noapte de cazare. Un asemenea tarif poate fi valabil, de exemplu, pentru o cameră dublă într-un hotel cotat la 3 stele. În sudul litoralului, prețul unei nopți de cazare începe de la 60 de lei pentru o cameră dublă, la o unitate cotată la 3 stele. Prețul se percepe pentru o singură persoană.

În stațiunea Venus, pe de altă parte, turiștii pot beneficia de pachete „all inclusive”. Prețul unui asemenea pachet pornește de la 210 lei/noapte/persoană. Oferta de cazare este disponibilă, de exemplu, pentru o cameră dublă într-un hotel cotat la 3 stele.

Sursă foto: Envato