Radu Herjeu participă la prima ședință a CNA după numirea sa ca membru titular al Consiliului

Publicat: 19 03. 2015, 10:51

Radu Herjeu a fost numit, pe 9 februarie, membru titular în CNA de plenul Parlamentului, pentru un mandat de șase ani.

Acesta va fi primul mandat de membru CNA pentru Radu Herjeu.

Deși participă la ședința CNA, Radu Herjeu nu are încă drept de vot. El a precizat că trebuie să mai rezolve o serie de chestiuni birocratice, pentru a-și putea prelua oficial funcția de membru al CNA.

Consiliul Național al Audiovizualului a funcționat până în prezent cu doar 10 dintre cei 11 membri titulari cât ar trebui să aibă potrivit Legii audiovizualului.

În afară de Radu Herjeu, din Consiliul Național al Audiovizualului mai fac parte: Laura Georgescu (președinte), Florin Gabrea, Valentin Jucan, Lorand Turos, Monica Gubernat, Viorel Vasile Buda, Gabriel Tufeanu, Dorina Rusu, Răsvan Popescu și Radu Călin Cristea.

În ultimii ani, Radu Herjeu a lucrat la mai multe televiziuni, radiouri și publicații. Până în aprilie 2014, Radu Herjeu a fost editor-prezentator de știri la România TV. Înainte de România TV, acesta a lucrat la televiziunile B1 TV, Național TV, Alpha TV și Antena 1. El a lucrat și la posturile Radio Romantic și Radio Total, dar și la publicațiile Jurnalul Național, Privirea și Curierul Național, potrivit CV-ului postat pe blogul său.