Radu Stroe cere SRI să spună dacă a interceptat convorbirile Nastasiu-Hayssam

Publicat: 15 02. 2012, 11:45
Actualizat: 23 07. 2012, 10:17
Senatorul PNL Radu Stroe, președintele Comisiei de control a activității SRI a cerut, sâmbătă, serviciului de informații să-i comunice dacă convorbirile telefonice dintre procurorul Ciprian Nastasiu și Omar Hayssam au fost interceptate de instituție


Senatorul PNL Radu Stroe, președintele Comisiei de control a activității SRI a cerut, sâmbătă, serviciului de informații să-i comunice dacă convorbirile telefonice dintre procurorul Ciprian Nastasiu și Omar Hayssam au fost interceptate de instituție și dacă au existat mandate pentru acestea.

Parlamentarul a precizat că a transmis, în acest sens o scrisoare directorului SRI, George Maior în care mai cere și alte clarificări legate de convorbirile Nastasiu-Hayssam.

Astfel, reprezentanții SRI sunt întrebați dacă au discutat despre pasajele din transcriptul convorbirilor în care se face referire la persoana numită "profesorul", repspectiv la cele despre plecarea cu pașaport fals a lui Hayssam sau despre faptul că Comisia de control a ctivității SRI l-ar fi "albit" pe acesta.

În scrisoare mai sunt solicitate date despre persoanele din SRI sau din afara serviciului de informații care ar fi avut cunoștiință despre plecarea din țară a lui Hayssam.

Mai multe știri pe www.mediafax.ro