Rareş Bogdan, despre acuzaţiile aduse lui Nelu Tătaru:”Nu ne-a picat bine”

Publicat: 12 10. 2024, 14:02

Rareş Bogdan a comentat situaţia fostului ministru al Sănătăţii Nelu Tătaru acuzat de luare de mită și a afirmat că acest caz nu a picat bine liberalilor.

”Dacă iei un ou, iei o găină, un cocoş şi o curcă sau bani, e acelaşi lucru. Nu ne-a picat bine. Adică n-a fost o joi dimineaţa fericită când am văzut ştirile cu Nelu Tătaru”, a spus Rareş Bogdan la emisiunea Insider Politic.

Totodată, prim-vicepreşedintele PNL a fost întrebat dacă atât de jos este nivelul de șpagă în partid.

„Eu sper să nu fie deloc. Pentru că mi-a amintit de Remeş. Dumnezeu să-l odihnească, cu caltaboşul de a ţinut prima pagină. Nu mai contează că e… Sigur celălalt tot de la Vaslui, Buzatu, era cu portbagajul de bani. Asta cu găinile”, a precizat Rareș Bogdan.

Întrebat dacă se întâmplă ceva la Vaslui, Rareş Bogdan a răspuns: „E un judeţ excepţional, superb, cu oameni minunaţi, îi întâlneşti şi în diaspora, şi acasă. Dar dă prost. A ieşit acum înainte, bine că nu l-am validat pe listă, că nu era validată. Şi l-am cancelat, l-am scos de la preşedinţia filialei şi de pe lista de deputaţi şi senatori”.

Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, a fost ridicat de procurorii DNA Iași, sub suspiciunea de luare de mită. Acesta ar fi pretins de la pacienți sume de bani de până la 500 de lei. Potrivit surselor judiciare, la dosar au fost atașate filmulețe care probează faptele. Printre bunurile încasate de Tătaru se aflau și sacoșe cu produse alimentare: găini, ouă etc.

CITEȘTE ȘI:

ȘEDINȚĂ a Biroului Permanent al Camerei Deputaților pentru încuviințarea percheziției informatice și domiciliare în cazul deputatului PNL Nelu Tătaru

Prorectorul UMF sare în apărarea lui Nelu TĂTARU, acuzat de luare de mită: „Vorbim de gesturi de recunoștință”

PNL va vota pentru ridicarea imunității parlamentare lui Nelu Tătaru / Adrian COZMA: Nu vom face scut în jurul nimănui