Restricții de circulație, luni și marți în Capitală

Publicat: 17 09. 2017, 19:47
Actualizat: 26 03. 2019, 09:44

Conform sursei citate, luni, între orele 19.00 – 21.30, va fi organizat un concert cu cântece religioase, pe treptele Parohiei Iancu Vechi – Mătăsari și pe trotuarul adiacent acesteia.

Pe durata desfășurării evenimentului, se va restricționa traficul rutier pe Strada Mătăsari, între Bulevardul Pache Protopopescu și Strada Mătăsari numărul 37.

Marți seara, între orele 18.45 – 19.30, va avea loc o procesiune religioasă, desfășurată pe următorul traseu: Biserica Iancu Vechi – Strada Mătăsari – Bulevardul Ferdinand – Șoseaua Mihai Bravu – Piața Iancului – Bulevardul Pache Protopopescu până la Biserica Iancu Vechi Mătăsari.

„Deplasarea se va face doar pe trotuar cu respectarea tuturor regulilor de circulație rutieră, traversarea pietonilor făcându-se numai la culoarea verde a semaforului și prin locurile special amenajate în acest scop”, conform sursei citate.

Brigada Rutieră a Capitalei solicită conducătorilor de autovehicule: să evite să circule, pe cât posibil, în perimetrul adiacent locului de desfășurare a evenimentului; să nu oprească ori să staționeze decât în locurile special amenajate sau cât mai departe de locul de desfășurare a evenimentului; să respecte semnalele agenților de poliție rutieră care dirijează traficul pentru asigurarea fluenței și recomandările polițiștilor care se află în punctele de deviere; să reducă viteza atunci când trec pe lângă grupurile de credincioși și să evite pe timpul deplasării, manifestările de natură a pune în pericol siguranța lor, dar și a celorlalți participanți la trafic.