RESTRICȚII DE CIRCULAȚIE timp de 20 de zile în Drumul Taberei, pentru lucrări la magistrala 5 de metrou

Publicat: 06 08. 2012, 14:36
Actualizat: 08 02. 2019, 17:41

Circulația rutieră pe strada Romancierilor, între bulevardele Timișoara și Drumul Taberei, va fi închisă 20 de zile, începând de marți, pentru lucrări la magistrala 5 de metrou, a anunțat, luni, Primăria Capitalei.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Capitalei transmis agenției MEDIAFAX, traficul pe strada Râul Doamnei va fi închis de marți, ora 10.00, timp de 20 de zile, între bulevardele Timișoara și Drumul Taberei, pentru realizarea lucrărilor la „Magistrala de metrou 5 – Drumul Taberei – Universitate – lot L1.2 – stația Romancierilor”.

În timpul restricțiilor de circulație, pe strada Romancierilor va fi permis accesul riveranilor dinspre Bulevardul Timișoara și din strada Nera și Aleea Valea Viilor dinspre Drumul Taberei.

Începând din 2 mai, circulația rutieră a fost închisă timp de un an pe strada Râul Doamnei, între Drumul Taberei și Prelungirea Ghencea, tot pentru lucrări la magistrata 5 de metrou. În timpul restricțiilor de trafic, pe strada Râul Doamnei este permis accesul riveranilor până la strada Valea lui Mihai și drumul de legătură cu aleea Callatis.

Totodată, de la sfârșitul lunii ianuarie, circulația rutieră este închisă timp de doi ani pe strada Valea Ialomiței, între Drumul Taberei și Valea Oltului. Traficul în zonă se desfășoară deviat pe strada Valea Argeșului și pe aleile adiacente din zona Drumul Taberei – Valea Oltului.