REZULTATE BACALAUREAT 2012. Cele mai SLABE 10 licee din județul Cluj după afișarea rezultatelor la BAC 2012

REZULTATE BACALAUREAT 2012. Cele mai SLABE 10 licee din județul Cluj după afișarea rezultatelor la BAC 2012
Publicat: 09/07/2012, 22:51
Actualizat: 21/03/2019, 14:10

După afișarea REZULTATELOR la BACALAUREAT 2012, înainte de soluționarea CONTESTAȚIILOR, în patru dintre cele 66 de licee din județul Cluj s-a înregistrat o rată de promovare mai mică de 10%. Liceenii nemulțumiți de notele obținute la BAC 2012 au avut posibilitatea de a depune contestații, luni, între orele 8:00 – 12:00.

REZULTATELE FINALE la BAC 2012 vor fi afișate pe data de 13 iulie.

gândul vă prezintă topul celor mai slabe licee din județul Cluj, în urma afișării rezultatelor pe site-ul EDU.RO, după RATA DE PROMOVARE la sesiunea iunie-iulie a examenului de BACALAUREAT 2012.

La o unitate de învățământ din acest județ niciun elev nu a reușit să promoveze examenul de bacalaureat. Astfel, la Grupul Școlar Agricol Cuzdrioara s-a înregistrat o rată de promovare de 0%, având în vedere faptul că nici unul dintre cei patru elevi înscriși la probele examenului nu a reușit să obțină o notă de trecere.

Cea mai mare medie înregistrată la Grupul Școlar Agricol Cuzdrioara a fost cea a unui elev care susținuse și în trecut examenul, mai exact 5,73.

Pe locul al doilea în topul celor mai slabe licee din județul Cluj, cu o rată de promovare de 2,72%, se află Grupul Școlar „Someș” din Dej. În acest caz dintre cei 147 de elevi înscriși la BAC 2012, doar patru au promovat. Cea mai mare medie, mai exact 6,83, a fost înregistrată de o elevă care a absolvit la specializarea tehnician ecolog și protecția calității mediului.

Cea mai mică notă de trecere, 6,16, a fost obținută la Grupul Școlar „Someș” de către o altă elevă care a absolvit la specializarea tehnician în turism.

Locul al treilea al clasamentului este ocupat de către Grupul Școlar „Didactica Nova” din orașul Cluj-Napoca, unde doar doi dintre cei 39 de elevi înscriși la examenul de BACALAUREAT 2012 au reușit să promoveze. Astfel, rata de promovare în acest caz a fost de doar 5,13%.

O elevă care a urmat cursurile la seral și care a mai susținut și în trecut examenul de bacalaureat a reușit să obțină cea mai mare medie, mai exact 6,43. Ultima medie de trecere, 6,36, a fost obținută de către o altă absolventă care se afla într-o situație similară.

Liceul Particular „Henri Coandă” din Dej se află și el printre cele mai slabe unități de învățământ din județul Cluj, mai exact pe locul al patrulea, cu o rată de promovare de 5,41%. În cazul său doar doi dintre cei 37 de liceeni înscriși la BAC 2012 au reușit să obțină medii de trecere în urma susținerii probelor examenului.

Cea mai mare medie, mai exact 6,90, a fost obținută de către o absolventă a specializării tehnician în activități economice, la frecvență redusă.

O rată de promovare de 10% plasează Liceul Ucecom „Spiru Haret” din Cluj-Napoca pe locul cinci în rândul celor mai slabe licee din județ. În acest caz, dintre cei 30 de elevi înscriși la examenul de BACALAUREAT 2012, doar trei au obținut medii peste șase.

Mediile obținute de aceștia variază între 6,20 – 6,63. Cea mai mare medie a fost obținută de către o elevă care a luat nota 6,70 la proba scrisă de limba și literatura română, nota 5 la proba de matematică și nota 8,20 la proba de geografie.

Pe locul al șaselea în clasament se găsește Grupul Școlar Gherla cu o rată de promovare de 10,81%. Cea mai mare medie, mai exact 7,03, a fost obținută de către o absolventă care a urmat cursurile la seral. Alți trei liceeni ai aceleiași unități de învățământ au reușit, la rândul lor, să obțină note de trecere.

În total, 37 de elevi ai Grupului Școlar Gherla au fost înscriși pentru susținerea examenului de BACALAUREAT 2012.

Liceul Particular „Virgil Madgearu” din Cluj-Napoca se află și el în topul celor mai slabe unități de învățământ din județ, pe locul al șaptelea, cu o rată de promovare de 11,54%. O absolventă a acestui liceu a reușit să obțină în urma susținerii probelor media 9,03.

Alți doi liceeni au reușit, la rândul lor, să obțină medii de trecere, mai exact 6,71, respectiv 6,55.

Locul opt în clasament este ocupat de către Grupul Școlar „Constantin Brâncuși” din Dej unde rata de promovare la sesiunea iunie-iulie a examenului de BACALAUREAT 2012 a fost de 12,25%. Un absolvent a reușit să obțină cea mai mare medie, 8,96, în urma susținerii probelor din cadrul examenului.

Grupul Școlar „Aurel Vlaicu” din Cluj-Napoca se află pe locul nouă în clasament cu o rată de promovare de 12,50%. În acest caz dintre cei 40 de elevi înscriși la BAC 2012 doar cinci au obținut note de trecere. Cea mai mare medie înregistrată la nivelul său a fost 8,31.

Ultimul loc în topul celor mai slabe licee din județul Cluj este ocupat de Grupul Școlar Industrial „Tehnofrig” unde rata de promovare a fost de 12,64%. Astfel, doar 11 dintre cei 87 de liceeni înscriși la BAC 2012 au obținut medii peste 6.

Cea mai mare medie înregistrată în acest caz a fost 7,65. Ea a fost obținută de către un elev care a luat nota 10 la proba scrisă de economie din cadrul examenului de BACALAUREAT 2012.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Un bărbat aflat pe moarte își petrece ultimele săptămâni de viață creându-și propria versiune AI,...
Vali a murit înecat la Costineşti! Ce le-a zis prietenilor înainte: 'Dacă păţesc ceva...
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce...
Un copil pierdut acum 28 de ani într-o gară chineză și adoptat în Olanda începe...
Rezultate BAC 2024. 8.000 de elevi au picat examenul. Anunţ oficial de la minister
Emily Burghelea, nevoită să stea o perioadă cu o TIJĂ în cap, după accidentul de...
Valentin a murit la 20 de ani, îndemnat de aburii alcoolului să intre în apă....
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
O femeie s-a aruncat cu propriul copil de pe acoperișul unui bloc! Mama și-a explicat...
Cod roşu de senzualitate! Vedetele au făcut spectacol în public pe plajele din România
Publicație britanică, despre Dacia Duster: Nu e mastodont electric de 400 CP...
ISU Tulcea emite RoAlert: Pot cădea obiecte din spaţiul aerian. România nu e vizată de...
Forme CIUDATE, observate în atmosfera superioară a Pământului
S-a dat interzis în TOATĂ ROMÂNIA. Ordinul care devine LEGE pentru toată lumea
Wimbledon. Emma Răducanu provoacă retragerea lui Andy Murray
Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe...
Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul....
Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta...
BANCUL ZILEI. Bulă la ora de Anatomie. Profesoara: – Bulă, ce este coloana vertebrală?
Un bucătar ar fi falsificat premiul Guinness World Records. Unde s-a întâmplat asta?
×