Rolls Royce-ul lui Giovani Becali implicat într-un accident rutier în fața Primăriei Capitalei

Publicat: 15 02. 2012, 09:41
Actualizat: 22 02. 2012, 01:02
Rolls Royce-ul lui Giovani Becali - la volanul căruia se afla șoferul impresarului - a fost implicat, marți, într-un accident rutier în parcarea din fața Primăriei Capitalei, limuzina lovind o mașină de lux - un Audi A6 -, proprietatea președintelui Consiliului General, Roxana Cosma.

Rolls Royce-ul lui Giovani Becali – la volanul căruia se afla șoferul impresarului – a fost implicat, marți, într-un accident rutier în parcarea din fața Primăriei Capitalei, limuzina lovind o mașină de lux – un Audi A6 -, proprietatea președintelui Consiliului General, Roxana Cosma.

Potrivit martorilor, șoferul lui Giovani Becali a facut o manevră greșită când a ieșit din parcare și a lovit frontal mașina consilierului general Roxana Cosma (PD) – președintele CGMB -, care era parcată în fața sediului municipalității. În accident, bara din față a mașinii consilierului a fost îndoită, iar numărul autoturismului a căzut. Mașina impresarului a fost avariată ușor, la aripa dreapta față.

Giovani Becali venise la Primăria Capitalei pentru a discuta cu primarul general Adriean Videanu. El nu a reușit să obțină audiența, dar s-a oprit, pentru scurt timp, la cabinetul viceprimarului general Răzvan Murgeanu.

Când a ieșit din sediul municipal, impresarul a constatat incidentul. A stat puțin de vorbă cu proprietarul mașinii avariate, după care a plecat.

Potrivit noului Cod Rutier, accidentele ușoare se declară la Poliție imediat după producerea acestora. (Mediafax)