Roșca Stănescu a fost audiat în Comisia de Apărare a Camerei Deputaților

Publicat: 16 02. 2012, 08:55
Actualizat: 03 03. 2012, 20:02
Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu a fost audiat de Comisia de apărare din Cameră, unde a pus la dispoziția fiecărui grup parlamentar reprezentat în comisie un dosar, alcătuit din două volume, cu date, informații și documente despre cazul Băbeni, declarând că Mircea Băsescu minte.

Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu a fost audiat de Comisia deapărare din Cameră, unde a pus la dispoziția fiecărui grupparlamentar reprezentat în comisie un dosar, alcătuit din douăvolume, cu date, informații și documente despre cazul Băbeni,declarând că Mircea Băsescu minte.

Roșca Stănescu a declarat, totodată, că le-a transmis membrilorcomisiei faptul că fratele președintelui Traian Băsescu, MirceaBăsescu, nu l-a acționat în judecată pentru acuzațiile publice pecare i le-a făcut, deși declarase acest lucru de două ori, în modpublic.

„Comisia a fost foarte surprinsă când am făcut precizarea căMircea Băsescu a dezinformat opinia publică când, de două ori, aspus că m-a dat în judecată, pentru acuzațiile publice pe care ile-am făcut. Nu există niciun proces pe rol, nicio citație, nimic”,a spus Roșca Stănescu.

Citiți mai multe despre audierea lui Sorin RoșcaStănescu la Camera Deputaților pewww.mediafax.ro