S-a întâmplat în Cluj. Un băiețel a intrat cu trotineta în mașină și a zgâriat-o. Gestul făcut de copil l-a făcut pe proprietar să tremure!

Publicat: 05 12. 2019, 08:24

Persoana care a publicat informația îl caută acum pe băiat, dar și pe părinții lui, pentru a-i felicita pentru educația dată, scrie ytb.ro.

Vasile Popan, din județul Maramureș, stabilit în Cluj-Napoca, a postat pe Facebook o poză și o poveste.

„Aștepta cuminte, iar în mânuța lui erau 120 lei și mai avea câteva monede a câte 10 bani și 50 de bani. Voia să își dea toți banii, nu să fugă, la fel ca adulții care lovesc o mașină și mai au permis de conducere! Vreau să vă spun că acel stop era spart deja și necesita schimbat de către mine, dar acest copil, nu a plecat fără ca să își plătească greșeala făcută.

Verișorul meu l-a ridicat de jos și i-a mulțumit cu lacrimi în ochi pentru lecția acordată de un copil unui adult și, bineînțeles bănuții au rămas la copilaș. Sunt convins că acești bănuți au fost economisiți pentru a putea cumpăra ceva din ei pentru că este un copil!”, a scris Vasile Popan.

Povestea a fost confirmată de nașa copilului, Varga Kriszta: „Azi s-au întâmplat cele scrise de d-l Popan, poza nu este făcătură. Și da: așa este el din fire”.