SANCȚIUNE. Interlopul care s-a filmat în timp ce își bătea joc de o operatoare 112 a fost prins. Ce i-au făcut polițiștii!

Publicat: 24 03. 2020, 14:47
Actualizat: 24 03. 2020, 15:19

Un lider interlop din București, membru al temutului clan Pian, a fost ridicat de polițiști după ce a sunat la 112, unde și-a bătut joc de operatoare, căreia i-a spus că se simte rău și crede că este infectat cu noul coronavirus. Bărbatul a filmat momentul și a publicat apoi imaginile pe un site de socializare.

George Cristofor Rembo, zis și George Pian, a fost luat de acasă, marți, de polițiști, care l-au condus la sediul Secției 21.

Acolo, bărbatul a fost amendat contravențional cu 1000 de lei, suma maximă admisă de lege pentru apelarea abuzivă a numărului de urgență 112.

Acesta ar fi încercat să se disculpe și ar fi spus polițiștilor că a crezut că vorbește, de fapt, cu sora lui, care ar fi fost trecută în agenda telefonului nu numele „112”.

Cunoscut drept un infractor notoriu, George Cristofor Rembo a sunat la numărul de urgență, iar în momentul în care operatoarea a răspuns, acesta i-a comunicat, în bătaie de joc, că are unele simptome de răceală și că bănuiește faptul că ar fi infectat cu COVID 19.

Conversația s-a încheiat într-o ploaie de înjurături. Momentul, considerat de interlop un act amuzant de bravură, a fost filmat și postat de acesta pe un site de socializare, pentru a se lăuda în fața prietenilor săi.