Șase răniți, după un accident de microbuz în Râmnicu Sărat

Publicat: 21 12. 2015, 11:07

Potrivit Poliției, accidentul a avut loc în jurul orei 1.00, pe o stradă din orașul Rîmnicu Sărat, când un tânăr de 26 de ani, din Republica Moldova, care conducea un microbuz cu 8+1 locuri din direcția Focșani către București, a pierdut controlul asupra direcției, într-o curbă ușoară la dreapta, și s-a lovit de un copac.

În urma impactului, mai mulți pasageri din microbuz au rămas încarcerați, pentru scoaterea lor fiind nevoie de echipajul de descarcerare al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Buzău.

În accident au fost rănite șase persoane, cu vârste cuprinse între 22 și 39 de ani,, dintre care două mai grav, cu fracturi.

Toate cele șase victime au fost transportate cu ambulanțele la Spitalul Județean Buzău, iar două dintre acestea au fost transferate la București.

Șoferul, care nu a suferit răni în urma accidentului, a fost testat cu aparatul alcooltest, polițiștii constatând că acesta nu consumase alcool.

Potrivit unor surse, toți pasagerii din microbuz erau din Republica Moldova și se duceau la ambasadă, în București, pentru a-și reînnoi vizele.