SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ROMÂNIA: Bătrână de 88 de ani, accidentată grav de o mașină fără șofer, care s-a pus singură în mișcare

Publicat: 14 10. 2012, 19:27
Actualizat: 29 09. 2018, 08:52

O bătrână în vârstă de 88 de ani, din localitatea Dumești, județul Vaslui, a fost grav accidentată de o mașină care s-a pus singură în mișcare, fără șofer, după ce acesta coborâse din autoturism pentru a-și cumpăra ceva de la un magazin, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit cercetărilor desfășurate de polițiști, accidentul a avut loc pe un drum comunal din localitatea Băcești, după ce mașina unui bărbat de 60 de ani a pornit singură de pe loc întrucât nu a fost asigurată de către șofer în momentul în care acesta a coborât să-și cumpere ceva de la un magazin.

Fără să aibă motorul pornit, autoturismul a lovit-o în plin pe bătrână, iar în final, după ce a parcurs o distanță de aproape 40 de metri, s-a oprit într-un stâlp.

„În urma accidentului, femeia a fost preluată și transportată cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, unde a fost diagnosticată cu fractură de antebraț. În ceea ce-l privește pe conducătorul auto, vinovat de producerea accidentului pentru că nu a asigurat mașina corespunzător, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind unul negativ”, a declarat, duminică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui, Mihaela Ștraub.

Polițiștii vasluieni au întocmit dosar penal pe numele șoferului pentru vătămare corporală din culpă.