SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ROMÂNIA: Nisipul dus de către specialiști pe malul unui râu pentru îndiguiri, furat de localnici

Publicat: 19 05. 2014, 22:07
Actualizat: 28 09. 2018, 08:07

Mai mulți localnici din comuna Mălureni, județul Argeș, au sustras o parte din nisipul dus de angajații Administrației Bazinale Argeș Vedea pe malul râului Păuleasca pentru îndiguiri, au declarat corespondentului MEDIAFAX reprezentanții Administrației Bazinale.

Potrivit acestora, în ultima perioadă, în zona Mălureni, a fost dusă o cantitate mare de nisip, pentru a fi ridicate diguri din saci de nisip pe malurile râului Păuleasca, în vederea prevenirii unor noi inundații.

O parte din nisip a fost pus în saci și s-au făcut diguri, iar o altă parte a fost lăsată în zonă, pentru realizarea unor supraînălțări dacă va fi nevoie, însă în ultimele zile nisipul a dispărut. Autoritățile au presupus că localnicii sunt cei care au sustras nisipul pentru a-l folosi la construcții.

Reprezentanții Administrației Bazinale Argeș Vedea au afirmat că nu pot spune ce cantitate de nisip a fost furată și au precizat că nu au depus reclamație la Poliție după ce au constatat dispariția nisipului dus pe malul râului Păuleasca pentru îndiguiri.