Șeful Poliției Vaslui: Cu siguranță vom avea probleme din cauza zăpezilor, vom fi la mila lui Dumnezeu

Publicat: 13 11. 2012, 18:51
Actualizat: 29 09. 2018, 02:45

Șeful Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui, Mihai Carp, a declarat, marți, corespondentului MEDIAFAX că ninsorile vor crea din nou probleme locuitorilor din județul Vaslui, în special celor din mediul rural, din cauza lipsei dotărilor la primării, care nu dispun de forțe și utilaje pentru a interveni pentru deblocarea drumurilor.

„Cu siguranță vom avea probleme la iarnă. Depinde de cum va fi vremea și cum ne va aprecia Dumnezeu. Suntem la mila celui de sus. Noi, ca și Poliție, suntem pregătiți să intervenim, însă apare problema cea mai acută: asigurarea traseului de către autoritățile locale până la locul unde trebuie să ajungem noi. Situația dotărilor primăriilor cu utilaje este una precară și, de regulă, se solicită sprijinul privaților din comună care mai au câte un tractor pentru a se debloca drumurile comunale”, a afirmat șeful Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui, Mihai Carp.

Ninsorile abundente căzute iarna trecută au creat numeroase probleme în județul Vaslui, unde zeci de drumuri au fost blocate, școlile au fost închise mai multe zile, iar în multe situații s-a intervenit cu ajutorul transportoarelor blindate ale Armatei pentru scoaterea bolnavilor dintre nămeți.