Senator USR, autosuspendare din partid după ce a lovit un bărbat cu telefonul în cap. „Am avut o reacție nervoasă pe care o regret”

Publicat: 12 10. 2022, 14:46

This browser does not support the video element.

Senatorul USR de Sălaj, Virgil Marius Bob și-a anunțat astăzi suspendarea din partid după ce un bărbat a făcut reclamație la poliție că a fost lovit de către acesta cu un telefon în cap. Senatorul Virgil Bob a lovit un bărbat în timpul unui eveniment privat, incident surprins de camerele de filmat din local. Virgil Bob a recunoscut altercația, spunând că a fost provocat și că a reacționat nervos.

Senatorul USR și-a cerut scuze și s-a autosuspendat din partid, susținând că regretă ieșirea nervoasă necontrolată pe care a avut-o.

„Am avut în weekend, o altercație, cu un bărbat la un eveniment privat. Acest bărbat m-a provocat și am avut o reacție nervoasă necontrolată pe care o regret. Îmi pare rău pentru această altercație și voi colabora cu poliția pentru stabilirea circumstanțelor incidentului.

Există mai mulți martori care pot atesta ca omul m-a provocat, dar asta nu este o justificare. Regret ce s-a întâmplat și am decis să mă autosuspend din partid”, a anunțat Senatorul Virgil Bob miercuri, într-o postare pe Facebook.

Virgil Marius Bob, pe scena X Factor în 2020

Victima l-a reclamat pe senator la poliție, pe tema că s-a contrat cu senatorul pe tme politice, fiind apoi lovit de către acesta.

Senatorul s-a făcut cunoscut în noiembrie 2020, când a concurat la show-ul de televiziune X Factor, când a interpretat melodia „Nu mai beau”, creație proprie.

Potrivit unei publicații, înregistrarea video de pe camerele de supraveghere din local, arată cum bărbatul lovit este inspector bancar care a reclamat incidentul.

În înregistrare se vede cum un bărbat, presupus a fi Virgil Bob, se ridică de la masă, își pune sacoul și pleacă, lovindu-l în cap pe un alt bărbat rămas la masă cu ceea ce pare a fi un telefon mobil, potrivit Știripesurse.ro.