Senatorul PSD Gabriela Firea, realeasă președinte al PSD Ilfov

Publicat: 30 07. 2015, 19:51

Firea s-a declarat emoționată și le-a spus membrilor filialei că nu-i va dezamăgi.

„Nu veți fi dezamăgiți și mă scuzați dacă din dorința mea ca organizația să fie prima vă cicălesc prea mult, vă chem la ședințe. Viața de partid este foarte dinamică. Totul cu gândul la familia nostră extinsă, la ilfovenii noștri dragi”, a spus Firea, după ce a fost realeasă în funcția de președinte al filialei.

La ședința organizației a participat și președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, care a spus că îi acordă încrederea Gabrielei Firea, iar realegerea acesteia este o reconfirmare a muncii și realizărilor ei.

„Acum PSD se găsește în plin proces de stabilizare, PSD se află într-un moment foarte greu, poate cel mai greu din istoria partidului și sunt convins că, dacă ne vom ridica în picioare, vom redeveni partidul milioanelor de oameni care ne-au susținut și ne vor susține. Să nu uităm cine suntem, ce putem, că suntem partidul care nu se teme de adversarii politici”, le-a spus Dragnea membrilor filialei.

El a pledat pentru descentralizare, arătând că nu e corect cum se repartizează sumele în județe.

„Aici este o singură soluție pe care o susțin până la capăt: descetralizarea, să aducem puterea de decizie și banii alături de oameni (…) PSD are acum nevoie de noi, de noi toți în acestă perioadă extremă de important, de un plan pe termen lung care să garanteze construcția durabilă și PSD este capabil să facă asta și vă chem pe toți. Vreau să păstrăm guvernarea și să fim împreună până când PSD va redeveni puternic”, a mai arătat Dragnea.

Gabriela Firea este președinte al PSD Ilfov din februarie 2013.