ȘOCANT! Un bărbat a fost înjunghiat cu un CUȚIT, în timp ce cobora din tramvai, în Capitală. Miraculos, lama nu i-a perforat plămânii

Publicat: 27 08. 2024, 18:10
Actualizat: 27 08. 2024, 18:21

This browser does not support the video element.

Incident pe linia tramvaiului 21, din Capitală, după ce un bărbat a fost înjunghiat în spate, în timp ce cobora la o stație. Victima este grav rănită și a fost transportată la Spitalul Floreasca. Din imagini se poate observa că bărbatul încă se ține pe picioare cu o lamă de cel puțin 12 cm înfiptă sub omoplați, la câțiva centimetri de coloana vertebrală, înconjurat de polițiști, în așteptarea salvării. Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!

Un bărbat a fost înjunghiat, marți, în București, după ce s-ar fi certat cu mai mulți tineri în tramvaiul 21. Victima a fost atacată imediat după ce a coborât din tramvai, iar unul dintre agresori i-a înfipt un cuțit în spate. Grav rănit, bărbatul a fost transportat la Spitalul de Urgență Floreasca, iar tinerii sunt căutați de polițiștii Secției 7.

În funcție de concluziile medicilor, dosarul ar putea fi fi încadrat la infracțiunea de tentativă de omor. Pacientul, care se află sub influența alcoolului, este conștient și cooperant.

„Astăzi, 27 august 2024, în jurul orei 14.30, polițiști din cadrul Secției 7 Poliție au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, un bărbat ar fi fost agresat fizic, cu un obiect tăietor-înțepător, de către doi tineri.

Din primele verificări a reieșit faptul că, în urma unui conflict spontan declanșat într-un mijloc de transport în comun, doi tineri ar fi agresat fizic un bărbat, în vârstă de 50 de ani, după ce au coborât într-o stație din Sectorul 2.

La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii din cadrul subunității menționate și un echipaj de prim-ajutor, care a transportat bărbatul la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În acest moment cercetarea este în desfășurare, în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt și pentru identificarea și depistarea celor doi tineri bănuiți de săvârșirea faptei.”, a informat DGPMB.