Șofer dezbrăcat, alergat de poliție în Dâmbovița. Era drogat, fără permis și fără RCA la mașină. Ce decizie a luat procurorul

Publicat: 10 02. 2020, 10:07
Actualizat: 10 02. 2020, 10:07

Un șofer în chiloți a fost alergat de poliție, în Dâmbovița. Bărbatul era drogat, fără permis și fără asigurare la mașină, dar procurorul a considerat că nu se impune reținerea lui, așa că tânărul s-a dus să doarmă acasă.

Pe un ger de „Bobotează”, la -5 grade, un tânăr din Vulcana Pandele, județul Dâmbovița, a fugit de polițiștii care au vrut să-l oprească în trafic, scrie observator.tv.

Individul a abandonat mașina și a dat bir cu fugiții, deși era îmbrăcat doar cu un tricou și chiloți, iar temperatura exterioară era de -5 grade.

Bărbatul a fost prins repede de polițiști, pe un câmp, după ce trecuse prin niște boscheți și se rănise ușor. La CFL (cercetare la fața locului) s-a constatat că acesta nu avea permis, iar mașina nu avea asigurare auto valabilă.

Oamenii legii au reținut plăcuțele de înmatriculare.

Analizezle au arătat că tânărul „șofer” consumase substanțe interzise. Polițiștii au vrut să-l rețină, dar procurorul a infirmat propunerea, așa că tânărul a plecat acasă să doarmă!