Șoferul care a accidentat mortal o femeie pe o stradă din Sectorul 6 și a fugit a fost prins

Publicat: 07 01. 2013, 14:38
Actualizat: 31 07. 2014, 09:48

Șoferul care a accidentat mortal o femeie pe o stradă din Sectorul 6 al Capitalei, apoi a fugit de la locul faptei, a fost prins de polițiști și reținut, a anunțat, luni, Brigada Rutieră a Capitalei.

Accidentul a avut loc duminică dimineață, în jurul orei 06.00, la intersecția Prelungirea Ghencea cu strada Brașov, din Sectorul 6 al Capitalei.

În urma primelor investigații, polițiștii rutieri au constatat că o femeie în vârstă de 38 de ani, din București, a fost accidentată, în momentul în care traversa drumul, de către un autovehicul care circula spre ieșirea din Capitală.

„Conducătorul autovehiculului, după producerea accidentului, și-a continuat deplasarea, rămânând neidentificat. Din accident a rezultat decesul pietonului”, a precizat Brigada Rutieră a Capitalei.

O echipă complexă formată din ofițeri și agenți din cadrul Serviciului Accidente Rutiere, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul Judecătoriei Sectorului 6, a identificat și ridicat de la locul accidentului mai multe probe în vederea continuării cercetărilor pentru identificarea autorului.

În urma investigațiilor desfășurate, polițiștii au identificat, într-un garaj din București, autoturismului implicat în accident, respectiv o mașină marca BMW, de culoare neagră, înmatriculată într-un stat al Uniunii Europene.

Totodată, polițiștii l-au identificat pe șoferul suspectat de producerea accidentului, în vârstă de 30 de ani, din București, acesta fiind reținut pe o perioadă de 24 de ore, pentru ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului de circulație.

Purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Ioana Stancu, a declarat pentru MEDIAFAX că deși cercetările au fost îngreunate de faptul că autoturismul nu era înmatriculat în România și avea număr străin, șoferul a fost identificat în scurt timp de la producerea accidentului.