Șoseaua de centură a Aradului, parte a DN 7, va fi închisă două zile pentru reparații

Publicat: 25 02. 2013, 17:21
Actualizat: 27 03. 2019, 02:02

Șoseaua de centură a Aradului care este parte a DN 7 va fi închisă circulației timp de două zile, la sfârșitul săptămânii, pentru lucrări la o trecere peste calea ferată, astfel că șoferii care circulă dinspre Deva spre Vama Nădlac vor fi nevoiți să facă un ocol pe o rută alternativă.

Potrivit reprezentanților Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara, poțiunea de șosea de centură care este parte a DN 7 va fi închisă circulației în perioada 2 martie, ora 7.00 – 4 martie, ora 7.00, pentru executarea unor lucrărilor de refacere a trecerii peste calea ferată Curtici-Arad-București, punctul de lucru fiind în zona CET Arad.

Conform sursei citate, șoferii care vor circula pe DN 7 pe ruta Deva – Nădlac vor fi nevoiți să vireze dreapta pe DN 79, spre Oradea, de unde vor avea acces pe DJ 792 C, până în orașul Curtici, de unde vor circula mai departe pe DJ 709 B, până la Arad, la intersecția cu DN 7, fiind evitat astfel punctul de lucru de pe centură.

Șoferii care vin dinspre Oradea pe DN 79 vor fi informați cu privire la ruta alternativă în cazul în care trebuie să ajungă în Vama Nădlac, astfel că nu vor mai ajunge la Arad și vor putea intra direct pe DJ 792 C, spre Curtici.

De asemenea, pe același traseu, dar în sens opus, vor circula cei care vin dinspre Nădlac și merg spre Deva sau Oradea.