Șoseaua Kiseleff din Capitală, închisă parțial astăzi

Publicat: 17 04. 2013, 09:27
Actualizat: 25 06. 2013, 15:11

Șoseaua Kiseleff din Capitală va fi închisă parțial, miercuri, între 20.00 și 24.00, atât pentru șoferi cât și pentru pietoni, în vederea realizării un exercițiu complex în cadrul căruia trupele Serviciului Independent de Intervenție și Acțiuni Speciale (SIIAS) vor simula salvarea unor ostatici.

În intervalul orar 20:00 – 24:00, traficul rutier și pietonal pe Șoseaua Kiseleff va fi închis pe tronsonul cuprins între străzile Arhitect Ion Mincu și Monetăriei, a precizat Brigada de Poliție Rutieră a Capitalei.

Polițiștii rutieri recomandă șoferilor ca, pe durata restricției, să folosească rutele ocolitoare Șoseaua Kiseleff – strada Arhitect Ion Mincu – bulevardul Aviatorilor – Piața Victoriei și Șoseaua Kiseleff – strada Arhitect Ion Mincu – bulevardul Ion Mihalache – Piața Victoriei.

Începând cu ora 20.00, pe șoseaua Kiseleff va fi organizat, de către Poliția Română, un exercițiu al trupelor SIIAS, intitulat „Atlas Common Chalange-2013”, în timpul căruia va fi simulată o salvare de ostatici.

„Exercițiul este organizat la nivel european, concomitent în nouă țări – Norvegia, Estonia, Olanda, Portugalia, Belgia, Italia, Austria, Slovacia și România – la activități participând toate structurile de intervenție din statele membre. La exercițiul din România participă, alături de SIIAS, echipe din Bulgaria, Grecia și Cipru”, se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX de Poliția Română.