SPITALE care funcționează NON-STOP de 1 Mai și Paști

Publicat: 01 05. 2013, 14:29
Actualizat: 26 05. 2015, 23:47

Toate cele nouă spitale de urgență și Serviciul de Ambulanță București-Ilfov asigură, prin liniile de gardă, asistența medicală pe toată durata sărbătorilor de 1 Mai și Paști, iar Direcția de Sănătate Publică va avea un serviciu permanent în strada Spiru Haret din Sectorul 1.

SURPRIZĂ PENTRU MILIOANE DE ROMÂNI. CE AU VĂZUT ÎN ACEASTĂ DIMINEAȚĂ

În perioada 1 – 6 mai vor asigura permanent asistența medicală Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, Spitalul Clinic de Urgență Universitar, Spitalul Clinic de Urgență „Sfântul Pantelimon”, Spitalul Clinic de Urgență „Sfântul Ioan”, Spitalul Clinic de Urgență „Bagdasar-Arseni”, Spitalul de Urgență Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri, Spitalul Clinic de Urgențe Oftalmologice, Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” și Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „M.S. Curie”.

Serviciul de Ambulanță al Municipiului București va avea program normal de lucru în perioada minivacanței de 1 Mai, precum și de Paști, solicitările populației fiind preluate la numărul unic de urgență 112. În această perioadă, Serviciul de Ambulanță va asigura eliberarea de certificate constatatoare de deces în Capitală.

Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București va asigura un serviciu de gardă permanent la sediul din strada Spiru Haret nr. 14, din sectorul 1.