Steaua București – Universitatea Craiova, scor 1-0

Publicat: 15 02. 2012, 11:13
Actualizat: 26 07. 2012, 12:41
Echipa Steaua București a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0) formația Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a XV-a a Ligii I.


Echipa Steaua București a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0) formația Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a XV-a a Ligii I.

Unicul gol al partidei a fost înscris de Bănel Nicoliță, în minutul 27. El a marcat cu capul, de la nouă metri, după o centrare de pe stânga a lui Vasilică Cristocea.

La meci au asistat aproximativ 2.000 de spectatori, aceasta fiind ce mai redusă asistență la un meci al Stelei din ultimii ani. "Faceți și voi un studiu dacă vreți să aflați de ce nu vine lumea la stadion", a spus președintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală, înainte de meci.

Echipa Universitatea Craiova a fost încurajată la București de 150 de suporteri. După pauză fanii craioveni au afișat mai multe bannere: "Protestăm / 14 ani de patroni mici și mititei / 14 ani fără performanță / 14 ani de bătăi, abuzuri / ce mai căutăm aici?"

Jucătorii steliști Pawel Golanski, Emil Ninu și Victoraș Iacob nu au fost incluși în lotul pentru acest meci.

La pauza meciului, jandarmii au intervenit pentru a înnăbuși un posibil conflict între fanii steliști și cei olteni de la peluza a doua. Suporterii au aruncat cu obiecte unii în alții și au încercat să se apropie unii de alții, însă intervenția jandarmilor a calmat spiritele.

De la stația de amplificare a stadionului s-a făcut apel la spectatori să nu mai folosească fluiere, pentru a nu perturba jocul.

Până la deschiderea scorului galeria Stelei a scandat "Jucați fotbal", "Dacă fotbal nu jucați, voi din Ghencea să plecați" și "Steaua suntem noi" și a afișat un banner cu mesajul "Ciao Giovanni".

În tribune au fost prezenți, printre alții, selecționerul Victor Pițurcă și fostul internațional stelist Marcel Răducanu.

Mai multe știri pe www.mediafax.ro