SUBIECTE BACALAUREAT 2016 MATEMATICĂ. Cum se rezolvau subiectele

Publicat: 06/07/2016, 16:16

SUBIECTE BACALAUREAT 2016 MATEMATICĂ.Iată ce a picat anul acesta la Matematică la Bac, profilul mate-info:

SUBIECTE BACALAUREAT 2016 MATEMATICĂ.Examenul de Bacalaureat 2016 continuă miercuri cu proba obligatorie, care se susține la una din două materii, în funcție de profilul absolvit – Matematică sau Istorie. De asemenea, la Matematică există patru varainte de subiecte, tot în funcție de profilul liceal absolvit: mate-info, științele naturii, tehnologic sau vocațional.

Subiectele vor fi rezolvate în direct, de la ora 13:00, la Mediafax Live.

SUBIECTE BACALAUREAT 2016 MATEMATICĂ.Peste 137.000 de candidați susțin, în săpămâna 4-8 iulie, probele scrise din cadrul examenului de Bacalaureat 2016, potrivit datelor comunicate de Ministerul Educației, agenției de presă MEDIAFAX.

În total, 137.344 de absolvenți de clasa a XII-a din promoția curentă, dar și din promoțiile anterioare, s-au înscris la probele scrise de la Bacalaureat, care se vor susține în 473 de centre de examen. De asemenea, potrivit datelor Ministerului Educației, lucrările vor fi corectate în 87 de centre de evaluare.

Probele scrise de la Bacalaureat au început luni, 4 iulie, cu testul de la Limba și Literatura Română, iar marți a avut loc proba la Limba Maternă.

Miercuri (6 iulie), candidații susțin proba obligatorie a profilului (Matematică sau Istorie), iar vineri va avea loc proba la alegere în funcție de profilul liceal absolvit, care se susține la una din 10 materii: geografie, chimie, fizică, biologie, informatică, filosofie, logică, psihologie, sociologie și economie.

Afișarea rezultatelor se va face pe 12 iulie, la avizierele liceelor și pe site-ul bacalaureat.edu.ro, până la orele 16:00, iar depunerea contestațiilor se va face în aceeași zi, între orele 16:00 – 20:00. Rezultatele finale se vor publica în data de 16 iulie.

SUBIECTE BACALAUREAT 2016 MATEMATICĂ.Peste 3.000 de polițiști de la ordine publică și rutieră acționează suplimentar, pe perioada probelor scrise ale examenului de Bacalaureat, în zona centrelor de examinare, la centrele unde sunt comisiile de evaluare și pentru transportul lucrărilor, anunță, luni, IGPR.

Pe durata examenului național de Bacalaureat, 3.100 de polițiști vor acționa, zilnic, suplimentar față de dispozitivele curente din teren, se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX de Inspectoratul General al Poliției Române(IGPR).

Potrivit sursei citate, sunt 2.147 de agenți de ordine publică, 664 de polițiști de la rutieră și restul de la alte structuri, care acționează „în zona centrelor de examinare, centrelor unde sunt constituite comisii de evaluare a lucrărilor și de soluționare a contestațiilor, precum și pe timpul transportului lucrărilor de la centrele de examen la centrele zonale de evaluare, respectiv la centrele zonale de evaluare la centrele de contestații și retur.”

În itinerariile de patrulare ale polițiștilor sunt incluse cele peste 1.900 de centre de examinare, corectare și colectare a lucrărilor.

SUBIECTE BACALAUREAT 2016 MATEMATICĂ.Rata de participare la proba scrisă de Limba și literatura română din cadrul examenului de Bacalaureat, sesiunea iunie – iulie 2016, a fost de 96,12%, anunță Ministerul Educației.

Luni, 4 iulie, s-a desfășurat proba de Limba și literatura română, aceasta fiind prima proba scrisă din cadrul examenului național de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2016.

Potrivit datelor centralizate de Ministerul Educației, rata de participare la această probă a fost de 96,12% , în prima sesiune din 2015 fiind înregistrată o prezență de 96,13%.

„Dintre cei 123.958 de candidați înscriși pentru susținerea acestei probe, s-au prezentat 119.147 de candidați. Au absentat 4.741 de de candidați, iar 70 au fost eliminați pentru fraudă sau tentativă de fraudă. Facem precizarea că alți 13.380 de candidați și-au echivalat proba E a) cu note obținute în sesiuni anterioare și recunoscute în această sesiune, potrivit procedurilor în vigoare”, precizează Ministerul Educației într-un comunicat de presă.

SUBIECTE BACALAUREAT 2016 MATEMATICĂ.Iată subiectele care s-au dat anul trecut la Bac la Matematică:

Subiecte Bacalaureat Matematică profil real M1

Subiecte Bacalaureat Matematică profil real M2

Subiecte Bacalaureat Matematică profil pedagogic

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Filmul crimei din Brăila. Doctorița a fost ucisă în 33 de secunde. Cum a încercat...
LIDL, prima reacție după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele...
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate...
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut...
Restaurantele din Paris, pustii ca în pandemie înainte de Jocurile Olimpice. Proprietarii sunt furioși: „O...
DEZVĂLUIRI NOI | Ce au descoperit legiștii sub unghiile Marinei, dentista din Brăila. Cât ar...
Mantea și-a dezvăluit DIETA specială pe care o respectă! Arată fabulos la 38 de ani
Vremea se schimbă radical în România, de la mijlocul săptămânii. ANM a emis prognoza meteo...
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
„Zici că noi alegem președintele în America” Dan Negru vorbește despre prioritățile românilor după anunțul...
Au peste 40 de ani, dar arată ca la 20. Ele sunt vedetele pentru care...
Cele mai ieftine SUV-uri cu transmisie automată. Care sunt rivalii lui DUSTER?
Bombardiere americane sosesc în România pentru misiunea Bomber Task Force 24-4. Acestea au fost interceptate...
Eveniment RAR deasupra Antarcticii! S-a întâmplat BRUSC
A murit cea mai frumoasă actriță. Marea doamnă s-a stins. Toți o știau din telenovele
Cel mai șocant film horror din istorie. E cea mai profitabilă producție
Imagini din apartamentul în care Andrei Versace a fost găsit fără suflare. Ce se observă...
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace
Cât au plătit Tavi Clonda și Gabriela Cristea pentru o cursă de la aeroport la...
Cine sunt părinții lui Andrei Versace și cu ce se ocupă? Povestea unui imperiu imobiliar...
BANCUL ZILEI. Costică îl întreabă pe Mitică: –De ce porți verigheta pe mâna cealaltă?
Telescopul Hubble urmărește materia întunecată din galaxii cu ajutorul stelelor