Tânăr căutat după ce a torturat și omorât un bărbat în Spania, prins la Constanța

Publicat: 12 02. 2014, 15:45
Actualizat: 07 06. 2018, 03:07

Un tânăr de 22 de ani, căutat de autoritățile spaniole după ce a torturat și omorât un bărbat pentru a-l jefui și pe numele căruia fusese emis un mandat european de arestare, a fost prins de polițiștii constănțeni la locuința sa din Năvodari, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanților Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, Ștefan Tudoran este acuzat că, în înțelegere cu alte persoane, a sunat un bărbat din localitatea San Martin del Tesorillo din Spania, cerându-i să se întâlnească pentru o discuție, dar cu intenția de a-l jefui.

Ei l-au așteptat pe bărbat într-un imobil, apoi l-au atacat, torturându-l prin înfigerea mai multor obiecte ascuțite în față, după care a fost lovit cu putere de mai multe ori, fiindu-i fracturat craniul. În urma acestor agresiuni, bărbatul a decedat în imobil.

Tribunalul de Primă Instanță și Instrucție nr. 2 din San Roque – Spania a emis un mandat european de arestare pe numele lui Tudoran, pentru omor calificat.

Tânărul, în vârstă de 22 de ani, a fost identificat și reținut, marți, de polițiștii de la Serviciul Investigații Criminale – Criminalitate Itinerantă, iar procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța au dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore, fiind dus în Arestul Poliției Județene Constanța.

În cursul acestei zile, tânărul va fi prezentat magistraților Curții de Apel Constanța pentru punerea în executare a mandatului european de arestare.