Tânăr din Harghita reținut după ce a avariat 2 mașini, și-a lăsat autotutismul și a furat altul

Publicat: 15 09. 2013, 15:32
Actualizat: 28 03. 2019, 04:49

Un tânăr din Harghita a fost reținut de polițiștii clujeni, după ce, aflat la volan, a avariat două autoturisme, după care și-a abandonat mașina și a furat alta, aflată într-o parcare, continuându-și drumul spre Dej până a fost prins, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat transmis, duminică, de Biroul de Presă al IPJ Cluj, un tânăr de 29 de ani din județul Harghita a fost reținut, sâmbătă, pe 24 de ore, după ce, aflat la volanul mașinii sale, a avariat două autoturisme care staționau pe raza comunei Mociu.

„În timp ce se afla la volanul autoturismului proprietate personală, ar fi avariat două autovehicule staționate în comuna Mociu, ar fi abandonat autoturismul și ar fi sustras din apropiere o altă mașinã, aflată în parcarea din fața unui imobil, care avea cheile în contact”, se arată în comunicat.

După sustragerea autoturismului, bărbatul și-a continuat drumul către municipiul Dej.

Mașina furată a fost depistată și oprită în trafic de cãtre polițiștii din cadrul Serviciului Rutier pe varianta ocolitoare Cluj-Est, suspectul fiind prins și condus la sediul Poliției pentru cercetări.

Bărbatul a fost reținut pe 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca cu propunere de arestare preventivă pe 29 de zile.