Tânăr luat de o viitură în Masivul Bucegi

Publicat: 23 06. 2012, 17:06
Actualizat: 23 06. 2012, 17:06

Un tânăr turist a fost luat de o viitură, sâmbătă după-amiază, pe Valea Bucșoiului, din Masivul Bucegi, la ora actuală salvamontiștii plecând în căutarea acestuia, însă operațiunea de salvare este foarte dificilă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Salvamontiștii au plecat în căutarea tânărului, însă operațiunea de salvare este extrem de dificilă, în condițiile în care pe munte este furtună, iar trăsnetele sunt extrem de dese și puternice.

Potrivit șefului Serviciului Salvamont Bușteni, Gheorghe Haiduc, salvamontiștii intervin, sâmbătă după-amiază, pentru salvarea unui tânăr turist luat de o viitură în Masivul Bucegi.

Tânărul a urcat pe munte împreună cu doi prieteni, un băiat și o fată, iar la un moment dat a fost luat de viitură foarte puternică, prietenii lui cerând ajutor.

Echipe de salvatori montani de la Salvamont Bușteni au început operațiunea de căutare a tânărului, însă acțiunea este extrem de dificilă întrucât pe munte este furtună, iar trăsnetele extrem de ddacianese și puternice reprezintă un pericol pentru salvatori.