Tăriceanu întrebat cum s-a înțeles cu Băsescu în avion: Da… foarte bine

Publicat: 15 02. 2012, 11:34
Actualizat: 20 06. 2012, 21:19
Premierul Călin Popescu Tăriceanu a fost întrebat, vineri, la Bruxelles, cum s-a înțeles cu președintele Traian Băsescu în timpul călătoriei făcute împreună cu avionul, șeful Executivului răspunzând, zâmbind: „Da... foarte bine".

Premierul Călin Popescu Tăriceanu a fost întrebat, vineri, la Bruxelles, cum s-a înțeles cu președintele Traian Băsescu în timpul călătoriei făcute împreună cu avionul, șeful Executivului răspunzând, zâmbind: „Da… foarte bine”.

Tăriceanu a fost întrebat, de asemenea, de presa română, ce a discutat cu șeful statului în timpul ceremoniei de semnare a Tratatului de la Lisabona.

„În timpul ceremoniei nu am putut discuta foarte mult. Sigur, toată lumea, toți care eram într-o anumită zonă, schimbam anumite cuvinte, dar nu se poate spune că am făcut o discuție în timpul ceremoniei de semnare a Tratatului”, a răspuns Tăriceanu.

Șeful statului și primul-ministru au mers cu același avion la Lisabona, la semnarea Tratatului de reformă al UE, precum și la Bruxelles, la Consiliul European de iarnă.

Cei doi nu au mai călătorit cu același avion din 2005.

Mai multe știri pe www.mediafax.ro