Tarom ANULEAZĂ zborurile spre Cairo, Amman și Beirut. Motivul invocat de compania aeriană

Publicat: 08 07. 2024, 09:23
Actualizat: 08 07. 2024, 09:37

Tarom a anunțat că anulează zborurilor către și dinspre Cairo, Amman și Beirut din data de 8 iulie 2024. Motivul invocat de compania de zbor este indisponibilitatea temporară a echipajului, au declarat reprezentanții Tarom, într-un comunicat. 

Compania de stat Tarom a anunțat anularea zborurilor către și dinspre Cairo, Amman și Beirut din data de 8 iulie 2024. Compania a invocat indisponibilitatea temporară a echipajului.

”În conformitate cu reglementările internaționale de aviație și politicile interne stricte privind siguranța zborurilor, fiecare dintre cursele respective a fost anulată deoarece un membru din echipajul fiecărei aeronave s-a declarat “inapt de zbor”, fiind în imposibilitatea restabilirii planului de zbor într-un timp atât de scurt. Deciziile individuale ale piloților au fost luate în conformitate cu reglementările în vigoare, pentru a asigura securitatea și confortul pasagerilor și a echipajului”, precizează compania în comunicat.

Cursele anulate sunt:

– ROT101/2 OTOPENI -CAIRO- OTOPENI,

– ROT167/8 OTOPENI -BEYRUT- OTOPENI,

– ROT187/8 OTOPENI -AMMAN-OTOPENI.

”TAROM regretă disconfortul creat și asigură pasagerii că siguranța acestora este prioritatea noastră absolută. Ne angajăm să oferim alternative convenabile pentru pasagerii afectați de aceste anulări. Echipa noastră de asistență va contacta direct pasagerii pentru a oferi informații detaliate privind reprogramarea zborurilor, rambursările sau alte opțiuni disponibile.

Compania TAROM depune toate eforturile și ia măsurile necesare pentru a reduce impactul pe care această situație l-ar putea avea în planul de călătorie al pasagerilor afectați, iar aceștia vor fi informați despre noile aranjamente de zbor”, se mai spune în comunicatul TAROM.

FOTO: Facebook

CITEȘTE ȘI:

Două avioane de ultimă generație întră flota TAROM. Compania de stat semnează un contract de leasing pentru două Boeing 737 MAX 8

Panică la bordul unei curse TAROM, echipajul a luat în calcul aterizarea de urgență! Ce s-a întâmplat cu unul dintre pasageri

„Super-ofertă” la bilete de avion: Zboruri TAROM către mai multe destinații turistice, la preț redus