Toate cataloagele de la un liceu din Vaslui au fost furate

Publicat: 15 02. 2012, 11:42
Actualizat: 08 07. 2012, 16:29
Toate cele 32 de cataloage de la Liceu Teoretic "Emil Racoviță" din Vaslui au fost furate din cancelarie de către persoane neidentificate până acum de polițiști, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Toate cele 32 de cataloage de la Liceu Teoretic "Emil Racoviță" din Vaslui au fost furate din cancelarie de către persoane neidentificate până acum de polițiști, transmite corespondentul MEDIAFAX. Din primelor cercetări reiese că hoții au pătruns în incinta unității de învățământ pe un geam de la parterul școlii, în pofida faptului că instituția are paznic și este prevăzută cu sisteme de alarmă și supraveghere video.

De aceea, polițiștii cred că întreaga acțiune a fost premeditată, mai ales că autorii furtului știau fiecare pas pe care trebuiau să-l facă, fără a lăsa urme. În plus, se presupune că o parte din hoți sunt chiar elevi ai liceului, mai ales că aceștia au furat doar foile din catalog cu elevii și mediile acestora, fără coperțile care le-ar fi îngreunat transportul.

În cazul în care vor fi identificați de către polițiști, hoții celor 32 de cataloage riscă până la 15 ani de închisoare pentru furt calificat.

Mai multe știri pe www.mediafax.ro