TOP 5 ȘTIRI. Cele mai importante ȘTIRI ale zilei de duminică, 16 iunie, pe GÂNDUL.INFO

Publicat: 16 06. 2013, 21:17
Actualizat: 03 09. 2019, 05:10

Știri de interes public sau știri care au stârnit interesul publicului: la finalul fiecărei zile, editorii gândul vă propun TOP 5 ȘTIRI, o oglindă a știrilor de peste zi.

BACALAUREAT 2013. Totul despre BAC 2013 – calendarul examenelor, subiectele, baremele și REZULTATE BACALAUREAT 2013

ȘTIRILE ZILEI de duminică, 16 iunie:

1. Invitat la „După 20 de ani”, președintele Traian Băsescu a susținut că are o relație bună cu premierul Victor Ponta care i-a promis că, înainte de sfârșitul anului, când Comisia Europeană urmează să facă un nou Raport MCV pentru România, miniștrii cu dosare penale vor pleca din Guvern.

2. Reacția ministrului Transporturilor și a lui Crin Antonescu, pentru gândul, după discuția Băsescu – Ponta pe „problema Fenechiu” din MCV

3. Polițiștii s-au confruntat astăzi cu un caz inedit. O femeie aflată la volanul unui autoturism a refuzat să oprească la semnalul unui echipaj al Poliției, la Ploiești, a acroșat un polițist, apoi a intrat pe autostrada A3 și a circulat pe contrasens, cu o viteză de peste 140 kilometri la oră și cu farurile mașinii stinse, fiind prinsă la Otopeni.

4. Diplomatul Iulian Buga, avansat Președinției de către Ministerul de Externe pentru postul de ambadasor la Washington, are, potrivit surselor gândul, și acordul președintelui Traian Băsescu pentru a ocupa acest post. Buga intră astfel în linie dreaptă pentru ambasada României în SUA după ce, în urmă cu șase ani, acesta a fost respins de Băsescu.

5. Scandalul CNAS. Băsescu nu a emis niciun decret pe numele lui Duță, dar nici nu i-a cerut demisia lui Păunescu

ȘTIRI – ULTIMELE ȘTIRI și ȘTIRI DE ULTIMĂ ORĂ, pe GÂNDUL.INFO