TOP 5 ȘTIRI. Cele mai importante ȘTIRI ale zilei de duminică, 2 iunie, pe GÂNDUL.INFO

Publicat: 02 06. 2013, 20:43
Actualizat: 14 07. 2013, 18:31

Știri de interes public sau știri care au stârnit interesul publicului: la finalul fiecărei zile, editorii gândul vă propun TOP 5 ȘTIRI, o oglindă a știrilor de peste zi.

ȘTIRILE ZILEI de duminică, 2 iunie:

1. România a urcat azi de trei ori pe podiumul Campionatului European de Canotaj de la Sevilla. Canotorii noștri au cucerit trei medalii, două de aur și una de argint.

2. Ultimul bilanț al protestelor care au cuprins Turcia zilele acestea: cel puțin 79 de răniți și peste 900 de manifestanți arestați. Mai mult, dunminică a avut loc un protest de solidaritate și în București.

3. Premierul Victor Ponta a explicat că fiul său, Andrei, merge la o școală privată și nu la una de stat, alegerea fiind făcută din considerente „logistice”.

4. Ministrul pentru Societatea Informațională, Dan Nica, a anunțat la „DUPĂ 20 DE ANI” România digitală: Toate actele de stare civilă vor fi reunite într-o bază de date. S-a terminat cu birocrația

5. Rețetă străină cu administrare românească. Cum a devenit Castelul Bran o afacere mult mai profitabilă „în privat” decât „la stat”

ȘTIRI – ULTIMELE ȘTIRI și ȘTIRI DE ULTIMĂ ORĂ, pe GÂNDUL.INFO