TOP 5 ȘTIRI. Cele mai importante ȘTIRI ale zilei de joi, 18 aprilie, pe GÂNDUL.INFO

Publicat: 19 04. 2013, 08:59
Actualizat: 29 07. 2014, 22:05

Știri de interes public sau știri care au stârnit interesul publicului: la finalul fiecărei zile, editorii gândul vă propun TOP 5 ȘTIRI, o oglindă a știrilor de peste zi.

ȘTIRILE ZILEI de joi, 18 aprilie:

1. După Revoluție, s-au construit cinci biserici pentru fiecare școală nouă. Gândul a făcut în exclusivitate o radiografie a raportului școală-biserică – câte instituții de învățământ și câte lăcașe de cult apar anual în țara noastră și din ce bani.

2. O explozie produsă la o fabrică de îngrășăminte a zguduit statul american Texas. Bilanțul provizoriu: între 5 și 15 morți, sute de răniți și numeroase clădiri avariate.

3. A apărut nota explicativă a Ministerului Transporturilor pentru demiterea managerului privat al CFR. Problema a venit de la „măsurile exhaustive” din planul de administrare a companiei.

4. Invitatul din această duminică al emisiunii „După 20 de ani”, de la ProTV, ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, face două promisiuni: de la 1 mai, ajungem cu trenul la mare în 2 față de 5 ore și vom avea și posibilitatea de a merge „low cost”.

5. Kingfisher plătește 75 milioane euro pentru magazinele Bricostore din România.

ȘTIRI – ULTIMELE ȘTIRI și ȘTIRI DE ULTIMĂ ORĂ, pe GÂNDUL.INFO