TOP 5 ȘTIRI. Cele mai importante ȘTIRI ale zilei de joi, 6 iunie, pe GÂNDUL.INFO

Publicat: 06 06. 2013, 23:18
Actualizat: 30 07. 2014, 09:11

Știri de interes public sau știri care au stârnit interesul publicului: la finalul fiecărei zile, editorii gândul vă propun TOP 5 ȘTIRI, o oglindă a știrilor de peste zi.

ȘTIRILE ZILEI de joi, 6 iunie:

1. Președintele Traian Băsescu a vorbit la telefon cu vicepreședintele SUA, Joseph Biden, temele discutate privind „politica internă” din România, precum și procesul de extindere a UE și a NATO în Balcani.

2. Cursul BNR a atins un nou maxim al anului, cu o referință de 4,4763 lei/euro.

3. Avertizare de inundații în Moldova și cod galben de furtună în 15 județe (GĂSIȚI AICI zonele afectate).  În acest context, gândul a încercat să vadă cum se pregătesc autoritățile de inundații și cum este folosit noul sistem de prevenire a inundațiilor, în care am investit 50 de milioane de euro. AICI SE AFLĂ TABLOUL „ROMÂNIA SE PREGĂTEȘTE DE INUNDAȚII”.

4. Președintele Rusiei, Vladimir Putin, și soția sa, Liudmila, au anunțat joi seară la televizor că vor divorța, după un mariaj de aproape 30 de ani ținut mereu departe de ochii presei.

5. Tribunalul București a decis să îl pună în libertate pe Sorin Alexandrescu, directorul Antena TV Group, care a fost arestat în urmă cu o săptămână pentru șantaj.

ȘTIRI – ULTIMELE ȘTIRI și ȘTIRI DE ULTIMĂ ORĂ, pe GÂNDUL.INFO