TOP 5 ȘTIRI. Cele mai importante ȘTIRI ale zilei de miercuri, 17 aprilie, pe GÂNDUL.INFO

Publicat: 17 04. 2013, 21:58
Actualizat: 30 07. 2014, 14:22

Știri de interes public sau știri care au stârnit interesul publicului: la finalul fiecărei zile, editorii gândul vă propun TOP 5 ȘTIRI, o oglindă a știrilor de peste zi.

ȘTIRILE ZILEI de miercuri, 17 aprilie:

1. Ziua debutează cu un anunț al Rusiei cum că a soluționat „problema penetrării” scutului antirachetă american: „Regretăm că Statele Unite ne obligă să facem asta”.

2. În țară, premierul face și el un anunț – își ia gândul de la trecerea la euro. Programul de convergență nu va include o nouă țintă de adoptare a monedei europene, declară premierul Ponta.

3. Gândul publică în exclusivitate că Președinția a reziliat oficial contractul cu TAROM pentru avionul VIP. Cu ce va merge Băsescu în străinătate vedeți AICI.

4. O informație vine de peste Ocean. A fost arestat un suspect în investigația privind atentatele de la maratonul din Boston, potrivit CNN. Identitatea persoanei reținute nu a fost dezvăluită.

5. Numele lui Javier Manzano intră în istoria fotografiei. Bărbatul, colaborator al Agenției Franceze de Presă, a primit premiul Pulitzer pentru o imagine calificată de Comitetul Pulitzer drept „extraordinară”.

ȘTIRI – ULTIMELE ȘTIRI și ȘTIRI DE ULTIMĂ ORĂ pe GÂNDUL.INFO