TOP 5 ȘTIRI. Cele mai importante ȘTIRI ale zilei de miercuri, 19 iunie, pe GÂNDUL.INFO

Publicat: 19 06. 2013, 23:33
Actualizat: 03 09. 2019, 05:10

Știri de interes public sau știri care au stârnit interesul publicului: la finalul fiecărei zile, editorii gândul vă propun TOP 5 ȘTIRI, o oglindă a știrilor de peste zi.

LOTO – LOTO 6/49. NUMERELE CÂȘTIGĂTOARE la LOTO 6/49 pot aduce un premiu de 9,3 milioane de euro

BACALAUREAT 2013. Totul despre BAC 2013 – calendarul examenelor, subiectele, baremele și REZULTATE BACALAUREAT 2013

ȘTIRILE ZILEI de miercuri, 19 iunie:

1. Parlamentarii au avut nevoie de 11 ședințe de lucru și numeroase întâlniri de partid pentru a-și da votul pe proiectul de revizuire a Constituției, care taie din atribuțiile președintelui și ale Curții Constituționale, restructurează Consiliul Superior al Magistraturii, interzice traseismul politic, dar introduce drepturile animalelor și stema pe drapelul românesc. gândul a făcut o analiză: Constituția cu stemă în frunte. Lista completă a modificărilor aduse legii fundamentale.

2. Cererea lui Becali de întrerupere a pedepsei, respinsă de Tribunalul București

3. gândul a transmis livetext discursul istoric susținut de Barack Obama în Germania: „Atât timp cât vom avea arme nucleare, nu vom fi niciodată în siguranță”.

4. Garda Financiară și Autoritatea Națională a Vămilor vor fuziona cu ANAF, în interiorul căreia se înființează o Direcție Generală Antifraudă care să combată evaziunea fiscală, prin inspectorii antifraudă. Totodată, comanda inspectorilor fiscali din teritoriu se mută de la nivel județean în 8 direcții regionale, ceea ce ar duce la „reducerea cu până la 30% a funcțiilor de conducere” din ANAF, arată Ministerul Finanțelor într-un document justificativ care s-a aflat astăzi pe masa Guvernului pentru prima lectură.

5. Procurorii au descoperit contracte falsificate la cabinetul de europarlamentar al lui Vadim Tudor. Ce a spus fostul lider PRM pentru gândul

ȘTIRI – ULTIMELE ȘTIRI și ȘTIRI DE ULTIMĂ ORĂ, pe GÂNDUL.INFO