TOP 5 ȘTIRI. Cele mai importante ȘTIRI ale zilei de sâmbătă, 20 aprilie, pe GÂNDUL.INFO

Publicat: 20 04. 2013, 21:37
Actualizat: 29 07. 2014, 21:52

Știri de interes public sau știri care au stârnit interesul publicului: la finalul fiecărei zile, editorii gândul vă propun TOP 5 ȘTIRI, o oglindă a știrilor de peste zi.

ȘTIRILE ZILEI de sâmbătă, 20 aprilie:

1. Al doilea suspect în cazul atentatelor din Boston a fost arestat. El a găsit ascunzându-se într-o barcă, după ce peste 9.000 de agenți ai forțelor de ordine au fost pe urmele lui timp de 24 de ore, operațiune care a blocat efectiv orașul Boston.

2. Elevii ar putea învăța la școală ceea ce află de la televizor, de pe Internet sau de la prieteni. 18 deputați vor să introducă o nouă materie obligatorie: educația pentru sănătate, care va include și educația sexuală.

3. Congresul PSD. A fost aleasă noua conducere a social-democraților.

4. Relu Fenechiu vorbește, la „După 20 de ani”, despre introducerea unor curse de tren low-cost, călătorii de două ore până la mare de la 1 mai, dar și despre fostul director al CFR S.A.: Sophocleous s-a ocupat de scaunele din gară, nu s-a interesat de siguranța feroviară.

5. Un cutremur cu magnitudinea de 6,6 grade pe scara Richter s-a produs în sud-vestul Chinei în noaptea de vineri spre sâmbătă. Bilanțul provizoriu: peste 150 de morți și mii de răniți.

ȘTIRI – ULTIMELE ȘTIRI și ȘTIRI DE ULTIMĂ ORĂ, pe GÂNDUL.INFO