Trafic rutier difiicil pe autostrada București – Pitești, din cauza zăpezii și a viscolului

Publicat: 15 02. 2012, 11:34
Actualizat: 16 02. 2012, 01:32
Traficul rutier pe Autostrada București - Pitești, pe sensul de circulație spre Capitală, se desfășura cu dificultate, în condiții de iarnă, în această seară, din cauza ninsorii abundente și a viscolului.

 

Traficul rutier pe Autostrada București – Pitești, pe sensul de circulație spre Capitală, se desfășura cu dificultate, în condiții de iarnă, în această seară, din cauza ninsorii abundente și a viscolului.

Potrivit comisarului șef Emilian Buican, de la Poliția Autostrăzii București – Pitești, pe întreg tronsonul "A 1", de peste 120 de kilometri, s-au înregistrat 25 de tamponări, soldate fără victime.

La ora trnsmiterii acestei știri, traficul rutier pe centura ocolitoare a Piteștiului, parte integrantă la ora actuală a Autostrăzii București – Pitești, alternează momentele de blocaj cu cele în care se circulă cu zece kilometri la oră.

De asemenea, traficul rutier pe anumite tronsoane ale Drumului Național 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea și ale Drumului Național 65 Pitești – Slatina, pe sensul de circulație spre Pitești, se desfășoară cu greutate din cauza zăpezii căzute pe carosabil în ultimele două ore și a numărului mare de autoturisme.

Mai multe știri pe www.mediafax.ro