TRAGEDIE la bordul unei nave de croazieră. Un copil de 12 ani a murit, după ce a căzut de la balconul ambarcațiunii

Publicat: 11 09. 2024, 23:15
Actualizat: 11 09. 2024, 23:21

Un eveniment tragic a avut loc la bordul navei de croazieră Harmony of the Seas de la Royal Caribbean, unde un băiat, în vârstă de 12 ani, a murit după ce căzut de la unul dintre balcoanele vasului. Un incident similar a avut loc și în 2019, când victima a fost un adolescent de 16 ani. 

Călătoria vasului de croazieră Harmony of the Seas de la Royal Caribbean a fost umbrită de o tragedie, după ce un băiat, în vârstă de 12 ani, a decedat din cauza unei prăbușiri în gol de la unul dintre balcoanele ambarcațiuni, de la puntea numărul 8.

Vasul se afla la finalul unei croaziere de o săptămână și se pregătea să ajungă în Galveston, Texas. Din nefericire, copilul a decedat din cauza rănilor, înainte ca ambarcațiunea să-și încheie călătoria, notează publicaţia People.  

Cumplitul accident a avut loc pe 7 septembrie, iar băiatul de 12 ani se afla la bordul vasului, alături de familia sa. Tragedia s-a întâmplat în zona „Central Park”, pe puntea 8, în momentul în care micuțul a încercat să intre în cabina sa pentru că uitase cheia de la cameră.

„Suntem profund întristați să confirmăm moartea unuia dintre oaspeții noștri. Echipa noastră de suport oferă asistență și sprijin familiei oaspetelui în această perioadă dificilă. Din respect pentru intimitatea oaspetelui și a familiei sale, nu avem detalii suplimentare de oferit”, transmis un purtător de cuvânt al Royal Caribbean, sursei citate.

Tragedia copilului de 12 ani, care a murit după ce a căzut de la balcon, nu este prima de pe vasul de croazieră Harmony of the Seas. În 2019, un adolescent în vârstă de 16 ani a avut același sfârșit, când a căzut în gol de la unul dintre balcoanele ambarcațiunii.

FOTO: Pixabay

Citește și:

Acuzațiile tatălui FOTBALISTULUI de 16 ani care a murit după o baie în piscină: ”Paracetamol și apă rece puteam să îi dau și eu. Trebuie să PLĂTEASCĂ”

O fetiță în vârstă de doi ani, rănită GRAV, după ce a căzut din mașina, condusă de mama ei. Poliția a deschis dosar penal

„Delta” de la Mărăcineni a luat VIAȚA unui copil de 13 ani! Cine este responsabil de TRAGEDIE?! Excavări haotice au creat gropi de 6-7 metri adâncime în albia Buzăului