Tragedie pe DN 2B, în Brăila. Doi morți și mai mulți răniți într-un accident rutier/Cinci victime în București, după coliziunea între două mașini

Publicat: 09 09. 2024, 08:38
Tragedie pe DN 2B, în Brăla. Doi morți și mai mulți răniți într-un accident rutier / Sursa FOTO: screenshot video

Doi oameni au murit şi mai mulţi au fost răniţi, duminică seara, 8 septembrie, într-un accident rutier produs pe DN 2B, în judeţul Brăila, anunţă Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române.

A fost o sărbătoare a Nașterii Maicii Domnului cu multe incidente în trafic.

Accidente în lanț pe șoselele din România

„Pe DN 2B, între localităţile Silistraru şi Lacul Sărat, judeţul Brăila, circulaţia rutieră este oprită în ambele direcţii de deplasare, ca urmare a producerii unui accident între două autoturisme, soldat cu victime multiple. Două persoane au decedat”, se arată într-un comunicat al Centrului Infotrafic.

Conform aceleiaşi surse, alte persoane au fost rănite şi au primit îngrijiri medicale la faţa locului, înainte de a fi transportate la spital.

Traficul rutier a fost deviat pe rute ocolitoare până la degajarea carosabilului.

Și în Capitală a avut loc un accident rutier grav, la intersecția dintre Șoseaua Colentina și strada Maior Băcilă, soldat cu rănirea a cinci persoane.

Conform informațiilor furnizate de Brigada Rutieră, apelul de urgență a fost recepționat în jurul orei 20.30 prin intermediul serviciului 112. Echipajele de intervenție au fost mobilizate imediat la fața locului pentru a gestiona situația.

Primele date au arătat că în accident au fost implicate două autovehicule. Impactul dintre acestea a fost suficient de puternic încât să necesite intervenția mai multor echipaje medicale.

Cele cinci victime rezultate în urma coliziunii au primit îngrijiri medicale la fața locului, fiind ulterior transportate la spital pentru investigații și tratamente suplimentare.

CITEȘTE ȘI: