Traian Băsescu a înmânat trofeul Cupei României jucătorilor rapidiști

Publicat: 15 02. 2012, 09:36
Actualizat: 27 07. 2012, 09:52
Președintele României, Traian Băsescu, a înmânat trofeul Cupei României jucătorilor echipei Rapid, care au învins, sâmbătă, în finală, formația Poli Timișoara, după un meci disputat pe stadionul Dan Păltinișanu, transmite trimisul MEDIAFAX.

Președintele României, Traian Băsescu, a înmânat trofeul Cupei României jucătorilor echipei Rapid, care au învins, sâmbătă, în finală, formația Poli Timișoara, după un meci disputat pe stadionul Dan Păltinișanu, transmite trimisul MEDIAFAX.

După încheierea meciului, câștigat de Rapid cu scorul de 2-0, jucătorii formației bucureștene au îmbrăcat tricouri cu numărul 13 pe spate, reprezentând numărul de trofee ale Cupei României câștigate de Rapid. După ce și-au salutat suporterii prezenți la meci, jucătorii bucureșteni au mers și în dreptul galeriei formației gazdă, Poli Timișoara, pe care au salutat-o, cele două galeriile ale echipelor din finala Cupei României fiind înfrățite.

Jucătorii rapidiști au făcut apoi un tur de stadion, în aplauzele suporterilor.

Premierea jucătorilor echipei Poli Timișoara a fost făcută de către președintele Consiliului Județean Timiș, Constantin Ostaficiuc. În momentul în care la stația de amplificare li s-a cerut suporterilor timișoreni să-i aplaude pe jucătorii pregătiți de Valentin Velcea, fotbaliștii au fost huiduiți, întreg stadionul strigând "Rușine să vă fie".

Atacantul formației Rapid, Ianis Zicu, a fost desemnat jucătorul meciului, el primind o cupă din partea directorului general al FRF, Ionuț Lupescu. Lupescu, care a fost huiduit de unii spectatori, la fel ca și președintele Traian Băsescu, le-a înmânat medaliile jucătorilor rapidiști, aceștia fiind felicitați și de președintele României.

După ce și-au primit medaliile, fotbaliștii pregătiți de Răzvan Lucescu au urcat pe un podium amplasat la mijlocul terenului, unde au primit trofeul din mâinile lui Traian Băsescu. În momentul următor au pornit zecile de tunuri de confetti și de vulcani amplasate pe pista de atletism din jurul terenului și a scenei, cei aproximativ 30.000 de suporteri având parte de un spectacol special. De asemenea, a existat și un scurt foc de artificii deasupra stadionului Dan Păltinișanu.

După ce au primit Cupa României, trofeu realizat din argint, jucătorii rapidiști au mers din nou în dreptul galeriei lor, pentru a sărbători alături de fani. (Mediafax)